Gym, med joosie!

om en halv timme drar jag till gymmet med jossan, Tur att hon slutade tidigt idag haha!
Kizzes!

.

Snart dags för mig att gå o lägga mig, måste hinna att gå till skolan imorgon! Nu vet jag iallfall när jag ska gå upp så jag kommer i tid denna gången haha. Imorgon blir det att gymma, sköönt and awesome. Och vad mer ska jag göra? jag har läxa om 2 veckor, gör det nu så jag har det gjort. och sen håller vi på med ett grupparbete i skolan om hur små barn utväcklas undertiden den är i magen blabla något sådant. Kul faktiskt, men allt de som står i boken, kan jag redan för har fått lära mig mycket nu för min lille bror. Ha de fint!


fatta om att jag blev sugen på jordgubbar nu vettjah.
Tagen av meeeij!

done.

och var i vetlanda ohc köpte nya gymnastik skor, 700 kr dyrt! o.o iallfall och smink och en sak t bebbyy som han behöver, antar jag ! (;

tagen med mobil :

ush vilken jävla dålig mobil kamera jag har haha!
and the shoes :

PYSSLAR!


tagen med min dåliga mobil kamera!

Catfight


Does anyone have a backstory to this gif???

Fina minnen med DIG.



sorry för många bilder! orkar inte lägga upp mer!
kizzes.

Dålig uppdis!

Sorry för jagi nte har bloggat, utan har varit upptagen i helgen och har inte orkat bloggat.
Idag fyller min mamma år, och vi ska åka till sandsjöbadet och äta fin middaaah! Så fiint. och nu har jag inget och skriva om joo, att Josephine har 2 år med sin pojke imorgon, Grattis till er sötnötar!
Pössar.

YES!

idag har min tröja kommit heem, Fett nice. Hoppas den ens passar mig bra (;

fuck!

Helt otroligt.. varför ska just tv pajja när det är ett program jag vill se ikväll? Blir så arg, hoppas man får se programet via internet på kanal 3 . Ska väl hinna duscha också och sen krypa ner i den skönnaa säängen och drömma sött som jag inte har gjort på ett jävla bra tag. haha! njöö godnatt.


FAN!


FAN..

Im In love


True Talent

Om en timme börjar truetalent wohoe. Och nu ska jag göra fiskpinnar med citron i, sjukt gott.
Och idag fick vi en läxa om att vi skulle göra en framsida på en mapp vi hade, och ja tänkte att ja kan lika med göra det när ja va på rast, så blev jag klar haha. Hoppas den blir godkänd (; hare gött.


Kräftskiva two


ska ha, beställd!


-


Kräftskiva

Ikväll blir det en mysig kräftskiva hos söte agnes. Jätte mysigt.
Skolan var idag och det var jätte kul, vi vann såklart med 380 poäng, väldigt bra sammabete och Jobbade jätte bra. Sen så blev jag rätt  stolt när poliserna sa till oss att vi var bäst och hade bäst tid av alla klasser haha! omg. Men iallfall ha en bra dag.


blowing bubbles


Photo test


21 Augusti 2011

Haallå era pluttinuttsar.
Imorgon börjar skolan på allvar, eller egntligen på Tisdag. Men imrogn har alla ettor sån dära utflyckt där alla klasser tävlar mot varandra och har kul tillsammans. låter jätte kul men jag åker verkligen inte dit om det ska regna och vara dåligt väder. detär ju just därför jag inte går på Barn och fridtid. Men det är bara och hålla tummarna att det blir fint väder !

Idag har jag varit hos min kusin och hjälpt henne med hårförlängningen, jätte fint blev det på henne. Hoppas hon lär sig sätta i det själv, hade själv svårt i början o sätta fast det haha! Men hon blev glad o nöjd iallfall!
Nu ska jag packa o duscha sen drar jag väl till Tamana (;


Jag saknar dig



Sjukt underbar. om ni söker på spotify låter låtarna mycket bättre.
sök: ailucrash

rätt fränt ändå


som ni förstår, suddiga bilder kan bli awesome ändå.
Men jag vände mig om och såg att han stog och gjorden den grimasen på fönsterutan så typ spammade as fort så de blev nt riktigt bra bilder, för ifall han skulle gå bort haha!

Hottisar - Kändisar


Cutiest!

Seriöst, kolla in ungen!


Photos!


Första skol dagen!

kändes awesome och börja i nya klassen.
alla verkade as snälla och trevliga o pratsamma vilket jag tycker är bra. Men får hoppas att det blir en bra klass. På måndag har vi såntdära dragkamp och sånt. Kick off något hette det. Men om det regnar så går jag verkligen inte med, jag är sån tjej att jag vill nt gå ut o vandra o hålla på ute i skogen när de spöregnar, just därför jag inte valde bf haha! (; Men nu ska jag vänta på babe. pusshey!


random outfit too school!


Nytt

Tröjan ser stor ut på bilden, bättre irl!


18 Augusti 2011

God morgon era sötfisar.
Jag har inget och skriva just nu till er, men hoppas ni har en bra dag för det hoppas jag att jag kommer ha för jag ska ju nämligen göra ett test i skolan imorgo så att jag kommer in på omvårdnad! Sist när jag jag blev godkänd i svenskan så drömde jag att jag blev godkänd, och självklart blev jag det. och igår var jag så nervös och allt så drömde jag inatt att både jag och en kompis blev godkända i matten, herregud vad glad jag blev när jag vaknade upp! och hoppas att det blir som sist men svenskan! Håll tummarna, vill verkligen detta.



School!

Tagga skolan om fyra timmar höhö!
och vad händer ihelgen? Jaag har ingenting och göra.. hoppas det blir kräftor hos agnes på lördag :´) kmr bli awesome! Nu ska jag sitta och vara nervös. pushey!

Helvete vad fin pojkvän jag har!

pussssssssssssssssssssssss på honom
och godnatt vackra människor.
imorgon gäller det, håll tummarna för mig.

Skola and party

Imorgon ska jag göra ett test i skolan. hoppsa att jag klarar det, för detta vill jag verkligen, för att jag kan om jag vill. och jag VILL verkligen just nu är så nervös. sen på kvällen så ska jag på en kompis födelsedags fest (typ) och det kommer väl bli awesome det också.
ps, jag har sådan jävla huvudvärk o är trött och jossan dissade mig lite :<, och är sur! vilken äcklig daaag.
händer ihelgen? ;)


Jävla slödder!

Alltså har du inget liv och hålla på och ta bort mig från nätet? Först var det facebook sen bilddagboken,kamrat,msn och bloggen, hur jävla vrickad får man vara egentligen? Inget liv, nej du kan inte förstöra mitt liv när jag mår som bäst. men du lille vän verkar inte ha något vättigt i huvudet  V Ä X U P P !!




god morgon !♥

Vaknade upp med Babe idag, myys! , skulle egentligen fotat idag men får se hur det blir med de.. Trött är jag som bara den kan man ju lungt säga menmen.
Lite bilder jag tog igår,
Redigering : Bella



JOFAMA BY KENZA!

Kenzas nya jackor är helt suveräna. Jag diggar dom sjukt mycket, men jag vet inte faktiskt vart hon har fått så att jackorna kosar nästan 2000 kr, skandal kenza! Men dom är rätt snygga ändå men sen så är den faktiskt rätt svår att röra sig i för den var för tjock och den är inte till midjan så det kan man ju inte använda på höset/vintern. så skandal där igen kenza. haha nej men de är sjukt snygga, speciellt jackan till vänster längst upp.

Suuun

Vad jag tycker är snyggt det är och ha solglasögon på hösten. Jag vet att visa tkr det är fult, men vafan modeller använder det? varför kan inte vi det. Nu så ska jag köpa agnes solglasögon så jävla glader att hon hittade dom, för jag tycker dom är så niceiga.

Och har varit ute en sväng och typ smågråtit haha fint.



Pink


S Å S A N T

Hittade denna bilden och blev verkligen fast i den. texten stämmer så bra men ändå inte.

Nya Kläder.

och solglasögonen fanns inte på gina så att jag erm, va tvungen och fråga agnes om jag får köpa hennes! hoppas hon hittar dom sötnöten ! (a
& tack min underbara mamma.

solsken


Kamera död

Kameran är verkligen stendöd nu så har inte varit så mycket bilder nu det senaste. Men snart så kommer det mer! Idag så vaknade jag upp vid tio tiden.. fy va trött jag är. Jag ska till staaaden vetlanda senare idag eller imorgon. det får vi se. Börjar skolan snart, den 18. De mesta börjar nu på onsdag och det suger faktiskt lite , men men inte ska man klaga! Idag blir det en slapp dag hemma. Har blivit galen i inspirations bilder!
Blir man inte sugen att fota när man ser detta:



Dagens collage

Vill ha! jeanesn köps idag eller imorgon!

Pretty Eyes


Vackraste blommorna, Vackraste Pojkvännen.

jag älskar dig ♥

Hugo 1 år


vafan?!

asså vem fan hade tagit bort min bilddagbok? :o den va borta. så jag tog tillbaka den, herregud. o.o

urusel uppdatering!

Idag har jag och min älskling ett halv år.
fattta va lycklig jag är med denna killen, jag älskar honom lika mke iallfall när allt bråk kommer fram&tillbaka. Så betyderdenna killen så sjukt förbannat mke för mig. Jag älskar dig så mke dan, och självklart är jag ledsen över det som jag sagt och gjort o all bråk. det vi bråkar om behöver vi inte ens bråka om egentligen.

men du är det bästa som har hänt mig min ängel. ♥


-

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTTTTTTTTT IN THAAA HOOUUSEEEEEEEEEE !!!!!!!!

Nejenej!!

Säg intea att jag börjar bli sjuk igen.. WHY?! Är skit varm i ansiktet o på pannan och har sån huvudvärk och konstig känsla i kroppen! det får verkligen inte hända, för jag måste verkligen fira halv år med älsklingen imorgon och på lördag Kräftskiva med tjejerna och sen vara på sävsjöfestivalen och fira Hugo på söndag.. ohno. kan verkligen inte hända.

she got a


Iphone bilder !


11 Augusti 2011

Hej alla glada o söta människor!
Går dagen var awesome med tjejorna. bilder kommer senaree om agnes loggar in idag dåe, för jag som sagt tog inte bilder på min kamera, jag tog Agnes iphone, jag typ erhm aah älskar iphone, vill ha en! synd att dom inte är så bra som dom säger haha. Idag vaknade jag upp med en ängel brevid mig, *happy face* han e så sjukt underbar den killen. och imorgon ska danY och jag fira vårat halv år med sjukt mke mys! Hare så gatt people.


ignorera mina läppar!


hate my hair!

Nu blir det att försöka få bort färgen ihåret är så besviken faktiskt.
Inga kommentarer!

Har varit och fikat med söta lina idag med, och nu har jag duschat och ha flätat mitt hår så det blir vågit ikväll för ska på tjej kväll ! och idag måste ja ta bilder, jag glömmer alltid det, antingen så kommer agnes och dom ha sin kamera med sig då kommer jag bara ta kort med det, för jag älskar hennes kamera. Och nu väntar jag på ett program ska börja.
har det fettnice.



oh!

ahha nu förstog jag varför det inte passade mig,
vad ja tycker så var det för att jag hade för mycket smink, och jag är inte van i att se mig i "emo" stilen hur man ska kalla det. Men tog bort allt nästan så nu blev jag iallfall LITE nöjd! Nöff ;)



nejnej, jag passar nog inte idetta..


my hair!

mitt hår blev typ jaa jätte snyggt!
tack tamana&agnes sjuukt duktiga tjejor.
Snart beställer jag gymkort o börja träna bort fläsket. pusspuss.
Jag älskar dig Hjärtat!

shit!

Ni ska bara se skillnaden assåe, håret är jätte vitt! gjorde det själv och håret blev ändå as bra så jag är verkligen stolt brud här va haha. Undra om det blir något idag, fårse om agnus plutt hör av sig. Imorgon ska jag nog ta ego bilder. Cyaa sötisar.

Bild sen fredags, har löshår på mig, så om ni ser mitt riktiga hår så är mitt hår lika ljust som hårförlängningen, fast jag tror mitt hår är ljusare nu! hoppas inte, tänker inte köpa en ny iallfall!

Blekning!

just nu bleker jag mitt hår! hoppas det blir braa!!

tagga!

Får hoppas att de blir något imorgon! Måste iallfall få mitt läppstift ! som agnes köpte i London, verkligen as fin färg är det på. Just nu kollar jag på film på tv;n den är inte bra men ändå fastnar jag på den. helt otroligt!
pUSSS!



feeeling sick

Jag har ingen lust och blogga vilket de ser ut som,
but,vem bryr sig. Jag får så dåliga o ledsama tankar hela tiden. en dag kommer det ta slut, justnu vet jag inte. Då när jag se det som jag såg, vet ja inte vad jag ska tro. Får hoppas att jag inbillar mig. Men berätta saker till dig behöver ja inte göra längre, du verkar ju inte så bra du heller och göra det. '



sötnosar


RixFm

får aldrig håret att bli nice när man ska någonstans..

Sjuk!

Det är verkligen jätte kul och vara sjuk på sommalovet! inatt mådde jag så skiit att ja hade lust o slå på dan  (hehe) nej men jag va irriterad att klockan inte slog 05.50 istället var klockan 04.24 fan va irriterad jag var. jag hade sån huvudvärk, ibland var jag kall och sen varm.. sjuklig känsla i kroppen och ah det kändes som ja skulle spy, om ja hade rest mig upp och gått till toan och trycka ut det, så hade jag säkert spytt. men jag orkade ej. Och jag antar jag hade 39 graders feber i natt och nu har jag typ 38,2 nått, för mår bättre sen inatt. men mår fortfarande inte bra.

Jag skulle ha åkt till rix fm imorgon i växjö men det blir säkert inte av.. hatar och bli sjuk när det är ngt jag ser fram i mot.. fuck that. hade inte gjort något om det var skola nu. nu sitter jag och knarkar halstabletter! ha det fint.


ah juste, nu kom ja på att mina glasögon är borta..

underbar film!


Gymkort!

Sen när fucking skolan börjar igen ska vi tjejer börja gå till gymmet. och jag ska skaffa gymkort såklart! värt som fan. Ihelgen blir det nog kanske rix fm, inte säker men får hoppas. och sen vet jag inte. nästa helg fyller hugo ett år och dan och jag har ett underbart halvår. det har verkligen hänt mycket sen dess, och trodde verkligen inte att det skulle hålla så länge, men varje gång jag är med han trots allt bråk så blir jag mer o mer kär i killen.

Här är när hugo var några veckor gammal, 1-2 tror jag!



och ett helt år senare.



Sööt unge alltså.

Om ord bara kunde säga!

bland så älskar man någon så stort så det är obeskrivligt!

Mina känslor till dig går inte att beskriva med varken text eller ord. Min kärlek till dig är större än universum. Min kärlek till dig är det mest värdefulla som jag har. Du gör mig lycklig och det är du som stöttar mig i alla beslut och det är du och ingen annan som finns för mig när det är som värst, Dan Noberger om jag skulle beskriva hur mycket jag älskar dig så skulle jag göra det tusen gånger om. Älskar dig min underbara pojkvän♥




-

Nu har jag beställt (eller älsklingen) hårfärg till mig.


och sen tror jag att ajg ska köpa en röd färg med, denna




Fix med håret!

Jag har ju sådan lust och göra om mitt hår nu helt plötsligt! jag vill spara mitt blonda hår. men jag är osäker på vad jag ska hitta på för ngt med det. rädd att det inte passar mig eller att jag ser för emokid ut. ah jag vet inte.



Ils!


Fjorton suger!

Nu har jag kikat på film, fjorton suger. Ovanligt att jag kollar på den? Nej, men det är så  gullig så.

1 Augusti

En månad jag verkligen ser upp till, på ett sett tänker jag alltid ne nu börjar skolan! men jag får den känslan att snart kommer hösten, och hösten är de finaste och mysigaste året jag vet. och underbara höst bilder kan man också ta!

Jaag o älsklingen har satt upp tre tavlor i taket hemma hos honom bilder på oss. Men jaag vill ha fler och mer finare bilder. och hans kompis Bella, hon tar sjukt fina och har väldigt bra kamera, såe jag hoppas att my boy min frågar om hon har tid! skulle verkligen vara jätte kul. och i veckan ska jag träffa eve,lina och jossan. Och på fredag kanske det blir rix fm i Växjö!
Puss!



RSS 2.0