Middag !

Nu ska jag äta tacos hos min brur och hans girl friend!
awesome



helt sjukt

Hur ska jag orka sova? hur ska jag orka med dagen.
Jag hör lögner..
hela tiden besvikelser! asså jag är sjuukt förbannat trött!!



fick en blus från gina av mamma ialflall!




home

NU e jag hemma och vill bara gå o lägga mig, ska nog fasen göra det.
Ha de fint!

Göteburg!


Sjuukt snygg! förstörd sen liseberg ;)


Redan stökat ner (a


så fiiint utanför!  tog jossan bilder heheh! tar bilder imorgon. Nu ska vi myssaaa!

tagga!

Idag blire götebooorgg! åker om tre timmar! kommer bli awsome. Hoppas bajs ungen vågar åka atmosfear, jag älskar den! Puss på er fina, för nu ska jag göra mig iordning!
och tack älskling för en underbart kväll! ♥



gagh!

kan inte fatta att du gjorde så!

Men nu ska jag sluta tänka på det, o försöka vara glad istället. Jag ska packa ner sakerna jag ska ha tills imorgon. Bilder kommer verkligen tas mycket! :)  var ute o gick med en innan fifan va varmt det vaaa, helt sjukt. så när jag kom hem duschade jag o sa hejdå till my friend som skulle hemåt igen! men ha det så fint!



Göteborg imorgon!

åh jag är så hiimla taggad tills imorgon. ska bli jätte funfunie. kan sätta att jag inte kommer kunna sova inatt,
det brukar alltid vara så med mig om jag längtar till något. Kommer sakna min pluttälskling sååklart! På fredag ska jag och min hunbunnie åka till sjöÖset! kommer bli kul det också, Nu ska jag träffa en och snacka lite! haaa de fiint. ♥



erkänn du gillar dannY ? ;)

vilken besvikelse

Den här dan har inte varit något vidare bra.. ledsamhet,tröttit,latit,besvikelse.. allt!

nu e jag trött o får tänka posetivt för ska ju åka bort från skit hålan snart.

Feeeliing awsome!

två dagar kvar tills vi åker till Göteborg, wonderful ! Har typ vaknat precis har kollat på två filmer ännu och ska väl ladda ner en eller flera o kolla på, har så tråkigt just nu! vi får se vad som häänder senare. lolz har ingen och skriva om heller, ha de så bra! pösshey



Nordens största godis butik!

såg att en tjej har varit i nordby och varit på nordens största godis butik! asså herregud vad godis det finns! måste verkligen dit innan sommarn tar slut..  men det ä så dåligt att det ligger såå fucking äckligt långt härifrån!

Världens lyckligaste tjej!

Villle bara säga att jag har världens underbaraste vackraste pojkvän! helt sjukt.. Jag älskar honom såå mycket!! finns verkligen inte en kille som honom, inte vad jag vet. för mig är han perfekt, ärlig allt ja vill ha hos en kille. han är charmig,underbar,vacker,snäll,arg, allt de perfekta man kan drömma om! Jaaah älskar honom! och kommer alltid att göra.


& nu blir de att gå och lägga sig i en varm gosig säng! och imorgon ska jag hjälpa min moster o packa in saker till hennes lägenhet, om hon nu vågar denna gången haha. Godnatt!

Liseberg med världens bästa Josephine!

Ska bli awsome.. blir att vi åker till göteborg vid 10 tiden o kommer väl fram vid 12-1 tiden för det tar 20-25 min och gå till liseberg från hotellet, men spår vagn tar det 10 min, men jag tänker alltid.. när jag och jossan är själva händer det alltid något, undrar om vi hittar hem själva sen efter liseberg ! hahaha. men sen när vi kommer fram och sommnar på hotellet o på fredag kanske vi drar  till shopping centrum. kommer bli jätte kul! synd att min älsklinge inte kunde på vardagarna..
Så glad att jag har världens bästa mamma!
älskar dig, ♥

What are words


im happy right now!


Mys med älskling

Ska bara berätta dagen idag. Vi sov till halv tolv och åkte till jönköping för han skulle köpa delar till sin bil, och sen åkte vi in till stan och åt på subway skit goda mackor! och nu väntas det ägg och mys framför datorn och tv;n och sen ska jag väl hem imorgon .. that sucks.


söt unge, sudddig bild!

Ingen bloggning på ett tag.

Lägger ner ett tag nu med bloggningen, haar verkligen ingen lust nu efter allt som har hänt, nu är sommarn förstörd nu bara för det. skiit kul! men det är iallfall tur att jag har mina vänner o kärleken som finns för mig, om jag ska vara ärlig. (: Haa det så fint nu mina pussgurkor.





Ikea

Nu ska jag och mamma till ikea och jag hoppas att vi går in i a6 så ja kna köpa mina tröja som jag vill ha, men det är typiskt bikbok i jönköping, finns aldrig där när man behöver det och när man har pengar.. that sucks.



too bad!

Blir ändringar hela tiden, men antingen blir det liseberg nästa vecka eller nästa helg. jag tror det blir en vardag.. men det  är sjuukt ledsamt att älsklingen inte kan hänga med denna gången kanske :( eftersom han kan inte ta ledigt en vardag.. skulle ha varit romantiskt! så jag tror att jag vill göra ngt annat i helgen bowla maybe.. Älskar dig snutten. ♥




im haappyy

Sjukt bra! vi åker iallfall om de ska regna, fast vi får se imorgon hur det blir för vädret ändras hela tiden. Nu vill jag plocka svamp med min älskling!



Så jävla tråkigt!

Vi skulle ha åkt till göteborg ihelgen.. men vafan nu ska det spö regna hela lördagen! nu blir det inte alls ngt bara för det.. jag som hade längtat till helgen, så förstörs allting, får hoppas att vi kan åka nästa helg istället. kizzeess



I love You My sister!


underbar dag med amanda!


I'm so in love with you


Dagens låt

Älskar hennes låtar & hennes tvilling too!

fem dagar kvar

Har varit i vetlanda o chillat idag och nu har jag precis ätit och ska nog ta bilder nu, för jag har sjuuukt tråkigt. och jag saknar min älskling till&med, saknar han efter 1 timme utan honom, hur ska jag klara mig utan honom egentligen? Älskar killen så otroligt mycket! ♥


hehe old !

Grattis Japan!

Nu är jag så förbannat trött.
Imorgon vill jag till min amanda L
vi ska myyssaaa, visste ni det? hon är så mysig i sängen.
ska bli så underbart och få ha henne igen.. hahah!




Inte växjö imorgon!

Im gonna fuck yoou tonight!
min älskling.
hejdå.

Växjö imorgon!

Orkar inte blogga just nu.
herrå.

True love

Hejjjhallåå!

Jag sov ända till klockan tolv idag, och vaknade för att min plutt skrev ett sms till mig.
I helgen skulle de vart en tjejkväll som blev ändrad till lördagen, då kunde jag inte, då bestämde jago ch älsklingen att vara idag, men så ändrade dom kvällen till idag, och då har jag lovat min plutt så jag kan inte svika honom, men sen imorgon ska vi kolla på hans bror som tävlar i nått slags racing. Nu vänta jag på honom och då jävla ska jag ta med mig mitt spel till honom så jag kan få testa det (´:
& Nästa helg, åker älsklingen,jag,mamma,hugo och sigge till Göteborg/liseberg och sover en natt där.
om nu han ville hänga med nu ! :/

Haaa de fint.



Morgon!

Kändes bra och vakna upp på morgonen med världens solstråle jämte sig! (´: han är så underbar! köpte ett par kalsonger till honom i ullared, fett niceiga var dom allt,  och jag har forfarande inte fått igång den andra datorn för att ja ska kunna spela mitt spel.. fuck it! Nu ska jag bara vänta tills mamma och hugo går upp så jag har någon och prata med, sen tror jag att jag går och lägger mig igen.
hehehe, fin bild!

syynd!

verkligen synd att det knappt finns något i ullared, jag som trodde de skulle finnas jätte mycket kläder haha. Men neeråå, inte tant kläder var de inte alls inte ! :D Får ta och åka ner sen i höst igen o köpa vinter kläder och så. Nu ska jag spela mitt nya spel ja köpte haha, kom på att i min dator kan ja inte ha pc spel.. i sen har våran andra dator gått sönder såe... fan x)



Jag älskar dig Dan Noberger!

Fem månader känns lite, men ändå rätt mycket. för det har hänt en del saker i vårat förhållande. tiden har gått så fårt nu och jag har iallfall de guld värda kvar, DanY ! Han betyder allt för mig, skulle aldrig kunna lämna dig hjärta mitt. jag är lika kär i dig som jag var då ! Min älsklingplutt!

Omg kan inte sluta o vara "taggad" till ullared.. nu ska jag göra mig iordning och åka !!
cyaa.



Ullared

Snart drar vi till ullared, fett skönt. och idag har jag och dan 5 månader! helt underbar är min pojke, kan man hitta någon bättre än han? åhnej ♥ älskar dig så sjukt mycket babyy!! och bion igår va jätte bra, men för låång, blev tröttt!! men ha en bra dag pussssisarrr! ♥




och tack jossan som gjorde om min blogg igen ! :D

Harry potter!

svar till niels (vafan du nu hette) o vem fan har sagt att det är turistmål och åka till ullared? ullared är ngt man kan hitta på med familjen, och jag är nog fan inte ensam och åka till ullared ditt fuckhead! (:

Så, nu väntar jag på mat och ska snart gå ut o gå med jossan och sen duscha och göra mig irodning till Bion ikväll! sett att alla platser är fullsats, fuck.. hatar när det är mycket folk på bion. Men det kommer bli underbar kväll, och sen imorgon har jag och älsklingen 5 månader redan. & åker til ullared med familjen imorgon med! bruka finnas "jätte" snygga kläder där, så detär bara o plocka :D Ha de fint.



moshning!

Nu börjar det hända något igen iallfall :D
på Torsdag ska jag till ullared, hoppas att jag hittar ngt bra, ihelgen blir de ngn racing, dans bror ska tävla osv.  och sen nästa vecka (helgen) blir det att åka till Liseberg igen med älsklingen,mamma,hugo och sigge! kommer bli awsome, sen när min bror kommer hem från magaluf då får jag tillomed mitt smink hem och vi åker upp till jönköping o så! fuuuunnie! ha en bra kväll, bara för ja ska krypa ner i säng med älsklingen nu med film!

köpt idag.

¨+"sexigt nattlinne ( som inte va så sexig ändå haha) och en bh!

Im free biatch!

Lite smått egopic today..

fine!


Shopppaat!

har shoppat idag.
sen ska jag nog ta lite egopic!
och sen sova hos älsklingen! :´)
kisss!
bilder kommer ssooon!

Jag är trött på melodier, men jag är ännu mer trött på att sitta still.

Jag har ingenting att skriva, och att skriva om att man inte har någonting att skriva om känns som en skitbra idé när man väl sitter där i fantasilöshetens och tristessens grymma värld och inte har någonting att skriva om. Men när man väl sätter igång blir det lika jävla oinspirerande och dödstrist som om jag inte skulle ha skrivit någonting alls. Idag ska jag iallfall till vetlanda o gå på marknad eller vad det var idag. och ska köpa en tröja o en bh om jag hittar!



you must be like me, stop that.

Försökt o vara dig själv.. istället o vara som jag! det är fett irriterande.




Våra barn i framtiden !

så jääävla söta !! ögonen är som diamanter.
vår söta tyyraa!
& vår söta Wiliam!

CornFlakesKakor

imorgon ska jag baka cornflakes kakor, blev så sugen på det idag av någon anledning hähäh!
Imorgon ska jag oxå till sandsjöbaden, skiit kul!

höres.



I'm not bitch, I'm just the one you were with me


Hur cool bild som helst!


Grill Fest idag.


svar till stina

du har dina årsikter och jag har mina!  så get over it (:

funniest ever


MORE than just a star


Nu blir jag ännu mer besviken på dig.. du har förändrats sjukt mke efter dessa 1-2 veckorna


nu ska jag nana!

Älsklingen sover redan ska lägga mig brevid honom, fatta vaaaa mysigt!
Ha en underbar kväll !
luuulz

svar t julia,

So? (; alltid lika nice o lägga upp bilder som tillhör ngn annan ?(;

Sorry för jag inte har uppdaterat något idag har sovit och kollat på bella&tyra show och kenza&tyra show hela dagen sen har jag gått o vandrat med jossan och varit med min ängel! Fick mig och tänka på en sak, Eksjöstats fest och sävsjö festivalen är ju ffs i sommar, taggad eller vadå? helt underbart, och sen  pratade jag och jossan om att åka till öland. men om det bara blir hon och jag, så vill jag helst att det är någon som är med oss, alltid närhon och jag är så händer det alltid något haha.. Ihelgen ska jag o mamma kanske till Jönköping iallfall.
Ha det underbart, puss!


Dan som emo! =´)

I have a big nose sometimes. but I love it


Jag älskar dig! ♥


Paarty!

bilder sen agnes födelsedags fest! rauurw



sKÖÖNT!

Underbart och få röra på sig igen.
har haft så förbannat ont inatt,
Men nu ska jag aldrig mer cykla på min skit cykel .. aldrig! vänta tills jag får en ny hoppas jag iallfall. ska ut och gå med jossan nu och sen ska jag forstätta dricka nutrilett haha! fyfan va äckligt detä r och dricka det.. känns som man spyr hela tiden haha.




jag är osäker på dig


Cykeltur till vetlanda!

Nu börjar det allvarliga. gå ner i vikt haha.
Är 1.74 lång
och väger 57 kg
och vill ner til 50-52
here i come!
ja& babe på Liseberg!

find you self

love loooovee my life!
underbara vänner och underbar kille! bättre liv kan man ju nt hitta just nu.

Dagens låt

Sjuukt bra!

Tabby´s Nya musikvideo i Sverige!


RSS 2.0